Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Postai csomag küldésnek mi a...

Postai csomag küldésnek mi a menete?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy Xbox 360-as játékot. Le is beszéltem, hogy kell. És hogy tudja elküldeni a feladó, hogy működik ez? Elméletileg én úgy gondolom, hogy csomagként feladja nekem (kb 1000 forint a küldés) utánvéthez odaírja, hogy játék ára + postaköltség. Majd mikor kihozza nekem a postás én azt kifizetem majd neki utána az ő postása kiviszi pénzt.

2013. júl. 31. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy írod.

Viszont nagyon vigyázz, ha neten rendelsz, rengeteg csaló van. Ne te legyél a következő áldozat!

Főleg az apróddal, jófogással vigyázz!

És ajánlom figyelmedbe, hogy amíg nem fizetted ki a postásnak, addig nem tudod, hogy mi van a csomagban. Szóval lehet, hogy kifizeted, aztán egy darab tégla van benne, és aztán már nem sokat tehetsz.

2013. júl. 31. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként egy játékot fel lehet adni ajánlott levélként is!
2013. júl. 31. 18:14
 3/3 anonim válasza:
Pontosan úgy van ahogy írod. A feladó pl 10.000 Ft szeretne valamiért kapni. Elmegy a postára és megkérdezi hogy mennyi lenne a feladási ennek a csomagnak....tételezzük fel hogy 1000 Ft. A feladó ilyenkor ezt az 1000 Ft-ot kifizeti a postán, de utánvételnél nem azt irja hogy 10000 hanem 11000. A címzett pedig mikor kifizeti az összeget akkor 11000 Ft ot házhoz vagy jobb esetben bankszámlára kifizeti a posta a feladónak.
2013. aug. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!