Facebookon tippmixes "VIP" csoport?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki bent van egy ilyenben, és ha igen mik a tapasztalatai vele? És légyszi azt is írjátok oda, hogy melyik csoportban van!2013. júl. 30. 22:10
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok benne, de szerintem eléggé lehúzás. Amennyit arra költenél inkább rakd fel tippmixre. Amúgy is vannak oldalak akik ingyen osztják meg a tippjeiket. Én biztosan nem fizetnék tippért. Saját vélemény.
2/4 A kérdező kommentje:
Énis valahol ezen a véleményen vagyok. Csak azt nem értem, hogy ha ezeknek az oldalaknak a tulajai akkora "nagy" sportfogadók, akkor miért nekik még ez. Mert hát jó, ez nekik nem kevés pénz lehet, sztem 100ezrek havonta. De viszony nagyon népszerűek is. Kíváncsi lennék olyanokra, akik ezzel játszanak, éshogy mennyit nyertek
2013. júl. 31. 07:05
3/4 anonim válasza:
Ember.Mondok egy horvát közmondást.Csak magadban bízz és a szamaradban!!
4/4 anonim válasza:
Mondok még egyet. Aki tudja csinálja. Aki nem tudja tanítja. Aki még annyira sem tudja,igazgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!