Magyarországon hol lehet kapni Inoxcrom műanyag tollakat?
Leginkább az Inoxcrom "one" típusú toll érdekelne, (vagy Inoxcrom "candy", vagy Inoxcrom "rocket")
Így néz ki: (katalógusban "One")
Írtam egy magyar cégnek, és azt írták vissza, hogy ezt a tollat már nem gyártják, ami EGY NAGY HAZUGSÁG, mert akkor nem lenne benne a spanyol, holland, ausztriai katalógusokban... Szóval, szinte kizárt, hogy ne gyártanák, csak valaki nem akarja rendesen végezni a munkáját, és könnyebb azt írni, hogy nem gyártják, minthogy utána nézzen.
Valaki segítene?
Ha van valakinek ilyenje (INOXCROM ONE), szívesen megvenném, írjon privát üzenetet, és megegyezünk.
Szia, megnéztem, sajnos nem tudom és nekünk sincs ilyenünk se itthon, se a munkahleyen...
Megosztanád velünk, hogy mitől annyira különleges?
Jól néz ki, de elég sok hasonló küllemű tollat lehet kapni, tehát gondolom, nem ez a magyarázat.
Köszi szépen!
Elmagyarázni nem lehet, egyszerűen kell ilyen és kész... :)
Ez egy nagy kedvencem, és ha az egyik ilyen tollam tönkremegy, akkor legyen másik.
Ezzel tudok úgy írni, hogy nem görcsöl be a kezem.
Sajnos sok más tolltól szinte pillanatok alatt begörcsöl... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!