Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyarországon hol lehet...

Magyarországon hol lehet kapni Inoxcrom műanyag tollakat?

Figyelt kérdés

Leginkább az Inoxcrom "one" típusú toll érdekelne, (vagy Inoxcrom "candy", vagy Inoxcrom "rocket")

Így néz ki: (katalógusban "One")

[link]

Írtam egy magyar cégnek, és azt írták vissza, hogy ezt a tollat már nem gyártják, ami EGY NAGY HAZUGSÁG, mert akkor nem lenne benne a spanyol, holland, ausztriai katalógusokban... Szóval, szinte kizárt, hogy ne gyártanák, csak valaki nem akarja rendesen végezni a munkáját, és könnyebb azt írni, hogy nem gyártják, minthogy utána nézzen.

Valaki segítene?

Ha van valakinek ilyenje (INOXCROM ONE), szívesen megvenném, írjon privát üzenetet, és megegyezünk.

2009. okt. 24. 00:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, megnéztem, sajnos nem tudom és nekünk sincs ilyenünk se itthon, se a munkahleyen...

Megosztanád velünk, hogy mitől annyira különleges?

Jól néz ki, de elég sok hasonló küllemű tollat lehet kapni, tehát gondolom, nem ez a magyarázat.

Köszi szépen!

2009. okt. 24. 07:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Elmagyarázni nem lehet, egyszerűen kell ilyen és kész... :)

Ez egy nagy kedvencem, és ha az egyik ilyen tollam tönkremegy, akkor legyen másik.

Ezzel tudok úgy írni, hogy nem görcsöl be a kezem.

Sajnos sok más tolltól szinte pillanatok alatt begörcsöl... :(

2009. okt. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!