Tescoba dolgoztam diakmunkaskent. Hianyt csinaltam. Van valami hivatalos level amivel elkerulhetnem a befizetest?
semmit sem tehetsz,az meg "ténye" hogy neked kell megtérítened
ez nem csak a tesconál van így
Csak ugye a szerzodesunkben nincs .benne. Es volt aki mar elkuldte. Itt olvastam gyakorin. Csak jo lenne ha meg lenne az a szemely akinek meg van ez a level.
Egyebkent senkinek sem ajanlom. 2x4orat adtak betanulasra. Mely utan3(!!) Hetig nem tudtam dolgozni menni mert verekedni kell a munkaert. Az diakos irodaba 3x kellett bebuszoznom mert elfelejtettek 1-2 dolgot mondani pl a tescos polot harmadjara hoztam el mert az elso ket ottletemnel nem birtak elmondani. A hianyt 4ora alatt csinaltam. Azon kivul egyszer tudtam volna menmi dolgozni akkor meg hazakuldtek mert nem volt nalam a kiskonyvem. Ezt is elfelejtettek elmondani... Kesz katasztrofa.
nem csak a diákoknál nem írják bele a szerződésbe hogy nekik kell megtéríteni a hiányt
ha van egy kis rálátásod a dolgokra akkor tudod
meg nem tudom,szerintem logikus hogy nem egy másik ember téríti meg
de sajnos mást nem tehetsz
nem csak a diákokat szívatják,másnál is ez a helyzet,persze hogy lehúzzák az embert,de ha ez vigasztal akkor más sem kap jobb betanítást
#9-es! Nem mondják meg a hiányt? Amikor leadjátok műszak végén a kasszát leszámoltok meg minden, akkor a főpénztárosok nem mondják a hiányt/pluszt? Ez elég érdekes..
#8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!