Kiket nevezünk páváknak?
1. Indiai félszigeten őshonos, szép nagyra növő, díszes madarakat
2. Idióta csajokat, akiknek a napi program: Pólus-Árkád-Westend-Aréna -> PÁWA... Vagyis a plázacicák másnéven...
bocsi, de azért annyira nem vagyok hülye, hogy tudjam, hogy a pávák állatok...
de én direkt úgy kérdeztem, hogy KIKET, szal ember páwákra gondoltam, de mind1 köszi az első kettőnek:)
A páwa (igen jól látod w-vel:D) az a stílus amit az agyon vasalt hajú metrosexuális fiúk követnek. Szóval oldalt picit felnyírt haj, zselé vagy wax elengedhetetlen, és persze a jó öreg bundesliga séróra hajazó hátul picit hosszabb haj :D Szerintem botrány ahogy kinéznek. Ezt amúgy onnan tudom, hogy volt egyszer egy barátom akinek poénból beszóltam, hogy úgy néz ki mint egy metrosexuális srác erre megsértődött és felvilágosított, hogy ő páwa.. Ja mondom bocs :D
Általában beképzeltek, önelégültek, önimádóak és lenéznek másokat. Állandóan disco és partikra járnak és a divat a mindenük. Elvileg lányokra is szokták ezt a kifejezést használni.
Na itt van egy kép: (vmi hasonló a kinézetük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!