Hogy lehet a mimecraft pocket editiont multi modba allitni?
Figyelt kérdés
Azt amit a play aruhazbol. toltottem le2013. júl. 29. 16:17
1/10 anonim válasza:
Nem lehet,de van olyan a Play Áruházon,hogy Minecraft multiplayer,nekem a PE(pocket edition)és a MM(Minecraft multiplayer)is megvan...De mi köze a pou-hoz?:) Ja,a multiplayernek itt a linkje: [link]
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi.de ha mar felhoztad a wordcraftot akkor megkerdeNem h hol kell elinditani.that megnyitom.es a multi modnal hova kell kattintani?
2013. júl. 31. 16:32
3/10 anonim válasza:
A play áruházas verzióban, csak wifi-n kersztült, azaz LAN-on lehet multy-zni.
A 0.7. Akárhányas verziókban, meg csak úgy lehet, ha ki van Root-olva a készülék.... TUDTOMMAL!
4/10 anonim válasza:
Ha van wifi,csak akkor megy a multiplayer,asszem rányomsz a Play-re és indul a játék,de nem biztos,írd le a lehetőségeket!
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.az utobbi kerdesre valaszolva a lehetosegek:
play
multy vagy single
kivalasztom h multi
aztan ad ki. egy csomo szerot
ranyomok az egyikre
tolt
megall 99%-nal
aztan probalom a singlet
az is megall 99nel
:::---)))-::DDXXDD
2013. aug. 18. 16:32
6/10 anonim válasza:
Érdekes...Modellszáma telódnak/tabodak?
7/10 A kérdező kommentje:
Passz.nincs meg se a doboza se a papirok
.a teloba sincs beirva.de szentem minden androisoson ugyanugy megy.am lg android
2013. aug. 20. 14:19
8/10 anonim válasza:
Nem minden androidoson...Enyémen tökéletesen fut.Legalább azt tudod,hogy hányas verzió?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tom. a modelllaszamot se.a verziot.bar lehet hogy amit talaltam a dobozon,egyike a felsoroltaknak
Lg e400
2013. aug. 22. 14:07
10/10 A kérdező kommentje:
A minecraft pocket editionban(full) amit a play aruhazbol toltottem le fizetosen. Kb 1400 ft ert hol lehet craftolni???
2013. aug. 22. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!