Van olyan 1 naptól 3 hét hosszúságú tanfolyam ami nyáriés egyéb iskolaszünetek alatt is kijárható?
Tudom hogy ez a kérdés most nem túl aktuális, de úgy vagyok vele hogy egyszerűen pocsék dolog hogy nyáron ott van két és fél hónapom és nincs egy rohadt tanfolyam...illetve van szinkron arra idén jártam és jövőre is megyek ha tudok, de egyszerűen nincs mit csinálni nyáron pedíg jó lenne hasznosan eltülteni.
Iskolaidőben meg tanfolyam tanfolyam hátán már nem tudok mit tenni ki kell hagynom őket...szóval melyek azok a tanfolyamok amik nyáriszünetben is üzemelnek? előnyben ahol oklevél vagy valami papír is jár hozzá (ha nem is olyan amivel munkavállalható)
(15 éves vagyok, nyárra 16 leszek)
Szia, hol laksz?
Budapesten a nyelviskolák nyelvtanfolyamokat szoktak hirdetni a nyárra. Nem tudom, hogy ez máshol hogy van. Esetleg 16 évesen mehetnél diákmunkát végezni.
Gondoltam diákmunkára de nehéz állásttalálni eddeb a gazdasági helyzetben a legkissebb diákmunkára is felnőttek csaptak le...
Mellesleg még van 1-2 évem a gimiből úgyhogy ezeket a nyárisszüneteket szeretném magam fejlesztésére fordítani a többiben majd jöhet a munka!
A nyelvtanfolya nem az én műfajom németet és angolt tanulok, nagoyn nem megy, egyszerűen ha az idegen szavak csak halandzsák és azt nem tudom megjegyezni volt hogy 8 mondatot 3 órán át tanultam és nem tudtam megjegyezni...
Szóval a nyelv nem az igazi...Egyébként Budapesti vagyok és inkább olyan dolgokra gondoltam mint rajz, tánc, szinkron, meg hasonló dolgok, és furcsa tanfolyamok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!