Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utcai verekedéskor gáz használ...

Utcai verekedéskor gáz használni alábakat vagy miért mindenki csak üt?

Figyelt kérdés
A láb sokkal erösebb mint a kéz, állva tudunk maradni, gyalogolunk, futunk, vagy mit várnak? meleg hókotrót?

2013. júl. 28. 17:57
 1/2 anonim válasza:
Gáz? Mért lenne gáz? Az a gáz ha valaki kikap! Ismétlem nem gáz! De szerintem kerüld az ilyen helyeket.
2013. júl. 28. 19:04
 2/2 anonim válasza:

A kezeddel sokkal több, "finom mozgást" végzel, sokkal jobban tudod irányítani. Egy átlag ember is fejbe tud verni valakit, erősen. Lehet hogy nem lesz gyors és technikailag tökéletes, de meg tudják ütni a másikat. A lábaddal meg igazából csak mész, futsz, semmi extra. Egy átlag embernek 1000x nehezebb lábbal fájdalmat okozni, mint kézzel, de amúgy egy küzdősportoló is sokkal nehezebben fejleszti a rúgásait, mint az ütéseit. Egy bizonyos szint után lazítás is kell, stb.

Egy szóval azért, mert nehezebb, és az utcai bunyóban résztvevők jelentős hányada képzetlen.

Van mégegy indokom is. Jól rúgok amúgy, de én is csak ütni szoktam, ha arra kerül a sor. Ha jól rúgsz, képzett vagy. Ha képzett vagy jól ütsz. Ha jól ütsz, akkor valószínű kézzel is meg tudod verni, egy jól kivitelezett ütés, akár könyékkel, és meg van nyerve a "meccs". Felesleges rizikó az egész. Egy rúgás egy ilyen helyzetben iszonyat kockázatos. Lehet hogy elakadt, akármi és földre kerülsz. Ott pedig nagy szarba vagy.

2013. aug. 10. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!