Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » S. O. S.! Egyszeruen sehogy...

S. O. S.! Egyszeruen sehogy sem megy a tanulas de miert?

Figyelt kérdés
sziasztok 9.-es vagyok es megbuktam kemiabol. a potvizsga aug.26-an lesz. egy egesz eves anyagot meg kell tanulnom. egyszeruen nemtudom felfogni nemmarad meg a fejrmben semmi :/ hogyan tanulhatnek meg tanulni? (1honapom van hatra)

#kémia #tanulasi nehezsegek.
2013. júl. 27. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnállak, én Tizedikig ötös voltam kémiából, de tizedikben bejött a szerves kémia és félévkor megbuktam(lehet, hogy köze van ahhoz hogy fizikára orientálódtam, de nem biztos
2013. júl. 27. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
talán ha felkelnél a gép elől...
2013. júl. 27. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán tudok segíteni, de tudnom kell, hogy szoktál tanulni. Mennyit, mikor, hányszor, milyen módszerrel?
2013. júl. 27. 22:08
 4/8 A kérdező kommentje:
nem mar mostis van szerves kemia :o :)
2013. júl. 29. 08:31
 5/8 A kérdező kommentje:
-.- bocsanat h elek .....
2013. júl. 29. 08:32
 6/8 A kérdező kommentje:
ht mikor hogy :) altalaban dekutan szoktam es este :) olvasgatom es probalom megtanulni h valami megis maradjon :/ :)
2013. júl. 29. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Olvasd át akkor reggel is, csak egyszer. Amikor tanulod, akkor ne úgy tanuld, hogy egyszerre elolvasod az összes anyagot, mert az úgy nem jó (magamból indulok ki). Előveszed az első anyagot, elolvasod hangosan annyiszor, ahányszor szükséges, és visszamondod magadnak, hogy mennyit jegyeztél meg. HOgyha már a nagy részét tudod, kövi anyag. DE azért olvasd vissza néha az előzőket, nehogy elfelejtsd! :)
2013. júl. 29. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
jòjò megprobalom igy :) koszonom :))
2013. júl. 29. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!