Valaki letudná nekem fordítani magyarra ezt az angol receptet?
A recept innen van: [link]
Mr. Galini's Coconut Cream Pie! Ingredients: 3 cups half-and-half 2 eggs 3/4 cup white sugar 1/2 cup all-purpose flour 1/4 teaspoon salt 1 1/4 cups flaked coconut 3/4 teaspoon vanilla extract 1 (9 inch) pie shell, baked 1 cup frozen whipped topping, thawed
DIRECTIONS In a medium saucepan, combine half-and-half, eggs, sugar, flour and salt. Bring to a boil over low heat, stirring continuously. Remove from heat and stir in 3/4 cup of the coconut and the vanilla extract. Pour into pie shell and chill 2 to 4 hours, or until firm. Top with whipped topping and with remaining 1/4 cup of coconut.
Mr Galini kókuszkrémes pite receptje!
Hozzávalók:
- 3 csésze [link] (ezt nem tudom mi lehet, talán tejszín,de megpróbálok utánanézni)
- 2 tojás
- háromnegyed csésze cukor
- fél csésze finomliszt
- negyed teáskanál só
- egy és negyed csésze reszelt kókusz
- háromnegyed teáskanál vanília kivonat
- 9 inch-es (22,86 cm nagyságú pite)
- egy csésze tejszínhab (valószínűleg!)
Elkészítés:
Egy közepes lábasban, a half-and-half-ot, a tojásokat, a cukrot, a lisztet és a sót összekeverjük. Tegyük lángra a lábast, alacsony fokozaton, folyamatos keverés mellett. Vegyük le a lángról, és keverjük bele a háromnegyed csésze kókuszt, és a vanília kivonatot. Öntsük rá a pitére és hűtsük le 2-4 órán keresztül, amíg megkeményedik. Ha akarjuk rakhatunk rá tejszínhabot, és negyed csésze kókuszt.
Itt jegyzem meg, hogy az angolok szörnyen főznek általában, tehát ha rossz lesz az étel, nem kell rögtön a fordítót okolni :).
Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét, és jó étvágyat :)!
Közben a tejszínhabra rátaláltam és jól írtam, az tényleg tejszínhab.
És nagyon valószínű, hogy a half-and-half habtejszínt jelent, mert beírtam Google képekbe
és mindenhol azt adja ki.
merthogy félig tej, félig tejszín
de ki is kerestem
lent:
Non-alcoholic beverages
(...)
In Canada and the United States, half and half (known as "half cream" in the United Kingdom) almost always refers to a very light cream typically used in coffee. The name refers to the liquid's content of half milk and half cream even though its butterfat content is only about 12.5%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!