A minecraft internetes jatek?
Húú gyakorikérdések sokkoló kérdés kategória!
Már a belépéshez kell a net mert a kapcsolat a szerverrel net nélkül egy nullát ér. Mert szerinted mi ellenőrzi a felh.nevedet ill. jelszavadat?
Ti síkhülyék!!!
A belépéshez is kell net mert szerintetek csak úgy a levegő ellenőrzi,hogy valódi névvel és jelszóval akarsz-e belépni?Amúgy hallottam a single player-ről de ahhoz is be kell lépni nem?
A "síkhülyés" válaszolónak üzenném, hogy ha nem ért hozzá akkor ne szóljon le másokat. Igen az eredeti klienshez (abba most ne menjünk bele hogy tört is van) tényleg kell net hogy leellenőrizze a felhasználónevet/jelszót. (hatalmas)DE ha már egyszer net használatával elindítottad a játékot akkor legközelebb net nélkül is beenged offline módban ha nem írtál át benne semmit.
(Gondolom most én is síkhülye vagyok hogy melóban net nélkül single playerezek eredeti játékkal:P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!