Szerintetek Fluor helyes?
Figyelt kérdés
Szerintetek tehetséges? A régi Fluor (filigran) jobb volt, mint a mostani? Szerintem mindig is jó volt, most is az. Szerintetek?2013. júl. 26. 14:47
1/2 anonim válasza:
A Filigran korszak mérföldekkel jobb volt. Sajnos eladta magát.
2/2 anonim válasza:
1.szerintem tehetséges. nagyon kevesen vannak a mai magyar zenében, akik ennyi mindent megtettek volna azért, hogy ide eljussanak.
2.ha a "mostani" alatt az elektróra gondolsz, én azokat is szeretem, de a reppdalait jobban. de a "mostani" fluor is kezd visszatérni a gyökerekhez, egy hete jelent meg az új hiphop zenéje. egyébként srác vagyok, szóval az első kérdésre pedig inkább nem válaszolok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!