Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan van a postai szállítás...

Hogyan van a postai szállítás cserék közt? Mennyit kell fizetni a szállításért?

Figyelt kérdés
egy bmx kormányt cserélek másra és túl messze van a személyes átvételhez az illető ezért postai úton szeretném nyélbe ütni az üzletet.még nem csináltam ilyet mint láthatjátok ezért kérem segítségeteket

2013. júl. 26. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Én eddig kb. azonos méretű/tömegű dolgokat cseréltem csak postán keresztül. Mi úgy csináltuk, hogy mindenki fizette a saját postaköltségét.

Igazából megbeszélés kérdése az egész. A Postát konkrétan nem érdekli, hogy az most csere vagy nem. Nekik csomag, csomag. Nem kötik össze a két tranzakciót...

Az ár a csomag méretétől és súlyától függ.

2013. júl. 26. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak az árak.

Nincs olyan, hogy csere, mindkét csomagot (levelet) fel kell adni rendesen, aztán kész.

Viszont ha ilyen apródon meg hasonló helyeken veszed, azzal nagyon vigyázz, rengeteg a csaló!

2013. júl. 26. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:
és ha én elküldöm neki ő meg nem küldi el?
2013. júl. 26. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:

az sz..pás

Ezért írtam, hogy nagyon vigyázz, ha ismeretlenekkel csinálod, főleg, ha apródon meg ilyen helyeken hirdette a cuccot.

Legjobb, ha azt mondod neki, hogy küldje el ő, és ha megjön, elküldöd te is.

Persze lehet, hogy nem megy bele, de nem vernek át.

2013. júl. 26. 20:53
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz a komikat amúgy nemleszek hülye hogy előre küldöm csak érdekelt volna hogy nem-e kell valamit kitölteni abban az esetban hogyha:valamelyik fél elküldi az árut cserébe a postásnak a saját áruját kellene oda adni mert különben nem vehetné át a csomagot a postástól ha nem ad érte semmit így nem lehetne csalás nekem ez tűnik észszerűnek eféle cseréknél nekem de mivel írtátok hogy ilyen nincs így marad a bizalom ...
2013. júl. 26. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Küldjétek el egymásnak utánvételes csomagként. így mindenki csak akkor veheti át, ha fizetett...
2013. júl. 27. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!