Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek velem van a baj,...

Szerintetek velem van a baj, vagy ők ilyenek?

Figyelt kérdés
A suliban egy csomó ember hülyének tart, rosszabbik esetben k*rvának azért mert nem sminkelem magamat, nem járok minden második pasival (1 emberrel jártam eddig), követem a divatot (kivágott cuccokat nem hordok), és minden reggel jól megcsinálom a hajamat. Mindenkivel kedves vagyok, még a rosszakaróimmal is, de akkor is hülyének tartanak. Persze, az ilyen kisminkelt 14 plázacicákat Istenítik, akik mindenkivel bunkók. Miért van ez? Rondán sem beszélek meg semmi, mégis én vagyok a hülye gyerek velük ellentétben. Én ezt nem értem...

2013. júl. 25. 17:08
 1/6 Lord Keri ***** válasza:
100%

Amit leírtál abból azt szűröm le, hogy nem az a baj, hogy-hogy öltözködsz, vagy hogy sminekeled e magad.

Inkább az lehet az ok, hogy te ilyen érzékenyebb jó kislány típus lehetsz. A gátlástalanabb emberek ezt megérzik és mindig a "gyengébbet" próbálják bántani, legyen az akár lány vagy fiú, mert az nem tudja, vagy nem akarja megvédeni magát.

2013. júl. 25. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mintha magam latnam!:)

Szerintem veled semmi gond! Csak a mai vilag sajnos ilyen forditott es igazsagtalan. Amugy meg ne torodj az ilyen emberekkel, mert nem veszik eszre, hogy mennyire benan viselkednek es azt hiszik, hogy ok a "menok", pedig nem.

Szamba se vedd oket! Mutasd meg nekik, hogy te nem sulyedsz le az ok szintjukre. Egy ido utan ok is meg fogjak unni!

Mikor kisebb voltam sirtam ez miatt, de ma mar megtanultam, hogy nem erdemes.

Kitartas!:)18/L

2013. júl. 25. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Csúfolnak, és a hátam mögött kibeszélnek, ugyanazért, amiért téged is csak plusz még azért is, mert még nem "smároltam" senkivel, nem cigizek/füvezek, nem vasalom a hajam, rendesen tanulok... ja, és mert még szűz vagyok. De vannak jó barátaim és inkább velük foglalkozom, nem azokkal, akik kicsúfolnak. Én büszke vagyok magamra, mert nem vagyok olyan, mint a többiek. Értékes embernek tartom magam, akiből lehet valaki, nemcsak kukás/útszéli ribi. Szerintem te se törődj ezekkel az emberekkel, nézd meg őket pár év múlva...
2013. júl. 26. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy? (csak kíváncsiságból...)
2013. júl. 26. 14:59
 5/6 A kérdező kommentje:
14 leszek :)
2013. aug. 10. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem pont az ilyen lányok jönnek be:) 13/F
2013. aug. 10. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!