Mi ez a bolhapiac a Városligetben?
Vasárnap kint voltam egyet sétálni és arra lettem figyelmes, hogy vagy 300 méter hosszú bolhapiac húzódik a sétálóutak mentén.
Mindenféle lopottnak tűnő, gagyi, használt ócskaságokat árulnak nem túl bizalomgerjesztő egyének. Közben terjeng a húgy- meg a sz*rszag, mert Toi-Toi budi sehol nincs az árusoknak.
Vajon ez legális? Mindennap ott lesznek mostmár?
Szombaton és Vasárnap legálisan van a Petőfi Csarnokban bolhapiac. Mivel ott az árusoknak fizetni kell, sokan kiteregetik a portékájukat csak ott a környéken, hiszen rengetegen járnak a bolhapiacra.
Amúgy maga a pecsában található piac nem olyan rossz, csomó érdekes cuccot találni.
"Mindenféle lopottnak tűnő, gagyi, használt ócskaságokat árulnak nem túl bizalomgerjesztő egyének."
Sok érdekes, jó cuccot lehet ám ott találni! Rengeteg féle dolgot szoktak árulni, ha fröcsögés helyett megnéznéd a kínálatot, szerintem te is találnál valamit.
"Vajon ez legális?"
Ott sétálgattak közöttük a rendőrök, és nem b*sztak meg senkit.
"Mindennap ott lesznek mostmár?"
Csak hétvégente van bolhapiac, hétköznap nincsenek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!