Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a bolhapiac a Városliget...

Mi ez a bolhapiac a Városligetben?

Figyelt kérdés

Vasárnap kint voltam egyet sétálni és arra lettem figyelmes, hogy vagy 300 méter hosszú bolhapiac húzódik a sétálóutak mentén.

Mindenféle lopottnak tűnő, gagyi, használt ócskaságokat árulnak nem túl bizalomgerjesztő egyének. Közben terjeng a húgy- meg a sz*rszag, mert Toi-Toi budi sehol nincs az árusoknak.

Vajon ez legális? Mindennap ott lesznek mostmár?

2013. júl. 24. 18:20
 1/2 Lord Keri ***** válasza:

Szombaton és Vasárnap legálisan van a Petőfi Csarnokban bolhapiac. Mivel ott az árusoknak fizetni kell, sokan kiteregetik a portékájukat csak ott a környéken, hiszen rengetegen járnak a bolhapiacra.

Amúgy maga a pecsában található piac nem olyan rossz, csomó érdekes cuccot találni.

2013. júl. 24. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:

"Mindenféle lopottnak tűnő, gagyi, használt ócskaságokat árulnak nem túl bizalomgerjesztő egyének."

Sok érdekes, jó cuccot lehet ám ott találni! Rengeteg féle dolgot szoktak árulni, ha fröcsögés helyett megnéznéd a kínálatot, szerintem te is találnál valamit.

"Vajon ez legális?"

Ott sétálgattak közöttük a rendőrök, és nem b*sztak meg senkit.

"Mindennap ott lesznek mostmár?"

Csak hétvégente van bolhapiac, hétköznap nincsenek ott.

2013. júl. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!