Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindenkinek nagy a melle,...

Mindenkinek nagy a melle, csak nekem nem nő. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. A melleim 3 éve szinte semmit sem nőnek. Méretbeli különbség is van, elég feltűnő. Az egyikre jó a 75ös melltartó a másikra a 70es. Érdekes.. ugyan is minden egyes női rokonomnak nagy melle van. Édesapám családja elvileg későn érő és ők azt mondják kb 25 éves korukra nőiesedtek meg. Van még remény? Már most azon gondolkozom hogy pár éven belül kés alá fekszem. Iszonyú idegesítő hogy nem tudok lehajolni egy pólóban és állandóan igazgatnom kell magamon a melltartót mert felcsúszik.
2013. júl. 24. 02:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha édesapád családjára ütöttél, akkor még van remény...

Viszont rossz méretű melltartót hordasz, mert normál esetben nem kellene igazgatni és nem csúszna fel.

A szám a mell alatti méretet mutatja centiméterben. Olyan nincs, hogy az egyikre 70-es, a másikra 75-ös a jó.

Egy centivel mérd meg a melled alatt, és ahhoz tarts magad. Vagy a 70, vagy a 75 jó rád. De ha 17 éves vékonyka lány vagy, akkor inkább a 70-es lesz az. A melltartókat ha próbálod érdemes a legszélsőre kapcsolni, mert ahogy használat során lazul a gumi, úgy beljebb lévő kapocsra tudod tenni, de ha eleve a legbelsőnél kezded, azt tovább nem tudod szorítani.

Utána jön a kosárméret. Ha kicsi egy melltartó, akkor ne nagyobb számút nézz, hanem nagyobb betűjelűt. Ha kicsi a 70A, akkor ne 75A-t vegyél, mert akkor csak a hátadon felugrik a kapocs a nyakad felé, hanem a 70B-t...ha majd az nem lesz jó, akkor a 70C-t.

Ha bizonytalan vagy, akkor kérheted az eladó segítségét, hogy milyen méretet javasol. Nem kell szégyenlősködni.

Ha megvan a méret, akkor ha melltartót próbálsz nézd meg minden oldalról, vedd vissza a pólódat, mert elfordul, hogy némelyik hülye formát ad a mellednek és ez legjobban úgy látható, ha ruhában vagy... Aztán előre hajolsz többször, megrázod a felsőtested. Ha kiesik a cici, azt ne vedd meg. Amiben nem vagy 100% biztos és maradéktalanul elégedett, azt ne vedd meg.

Nagyon sok féle forma van, néha hiába jó egy méret, de valahogy nem kényelmes, nem olyan formát ad a mellednek. De meg fogod találni ami tetszik és kényelmes. Régebben én is sokat szenvedtem, állandóan igazgattam. Aztán egyszer amikor melltartót próbálgattam (nekem nagy a mellem) és sorra kértem az eladótól, hogy 75D nem jó, 80D nem jó, kérek egy 85 D-t, akkor jött be az eladó a próbafülkébe, hogy felvilágosítson, hogy nagyon rosszul csinálom. Azóta hogy megvan a pontos méret már nincs ilyen felcsúszós-kiesős problémám.

2013. júl. 24. 03:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Senki sem tökéletes !!!

;)

17f

2013. júl. 24. 07:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm első, most már tudom hogyan keressem :D
2013. júl. 25. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!