Mindenkinek nagy a melle, csak nekem nem nő. Mi lehet a gond?
Ha édesapád családjára ütöttél, akkor még van remény...
Viszont rossz méretű melltartót hordasz, mert normál esetben nem kellene igazgatni és nem csúszna fel.
A szám a mell alatti méretet mutatja centiméterben. Olyan nincs, hogy az egyikre 70-es, a másikra 75-ös a jó.
Egy centivel mérd meg a melled alatt, és ahhoz tarts magad. Vagy a 70, vagy a 75 jó rád. De ha 17 éves vékonyka lány vagy, akkor inkább a 70-es lesz az. A melltartókat ha próbálod érdemes a legszélsőre kapcsolni, mert ahogy használat során lazul a gumi, úgy beljebb lévő kapocsra tudod tenni, de ha eleve a legbelsőnél kezded, azt tovább nem tudod szorítani.
Utána jön a kosárméret. Ha kicsi egy melltartó, akkor ne nagyobb számút nézz, hanem nagyobb betűjelűt. Ha kicsi a 70A, akkor ne 75A-t vegyél, mert akkor csak a hátadon felugrik a kapocs a nyakad felé, hanem a 70B-t...ha majd az nem lesz jó, akkor a 70C-t.
Ha bizonytalan vagy, akkor kérheted az eladó segítségét, hogy milyen méretet javasol. Nem kell szégyenlősködni.
Ha megvan a méret, akkor ha melltartót próbálsz nézd meg minden oldalról, vedd vissza a pólódat, mert elfordul, hogy némelyik hülye formát ad a mellednek és ez legjobban úgy látható, ha ruhában vagy... Aztán előre hajolsz többször, megrázod a felsőtested. Ha kiesik a cici, azt ne vedd meg. Amiben nem vagy 100% biztos és maradéktalanul elégedett, azt ne vedd meg.
Nagyon sok féle forma van, néha hiába jó egy méret, de valahogy nem kényelmes, nem olyan formát ad a mellednek. De meg fogod találni ami tetszik és kényelmes. Régebben én is sokat szenvedtem, állandóan igazgattam. Aztán egyszer amikor melltartót próbálgattam (nekem nagy a mellem) és sorra kértem az eladótól, hogy 75D nem jó, 80D nem jó, kérek egy 85 D-t, akkor jött be az eladó a próbafülkébe, hogy felvilágosítson, hogy nagyon rosszul csinálom. Azóta hogy megvan a pontos méret már nincs ilyen felcsúszós-kiesős problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!