Tényleg igaz, hogy lehet venni másik Pou-t a régihez?
Figyelt kérdés
Láttam már pár helyen,hogy valakinek több
Pou-ja is van. Ha valaki tudna segíteni,hogy mit kell tennem,hogy nekem is több legyen,az segítsen légyszi.köszönöm!
2013. júl. 23. 12:16
1/3 anonim válasza:
Nekem is kettő van. Regisztrálni kell az eredetivel aztán kiléphetsz és már ott is van a másik Pou. De ha azt is megakarod tartani akkor azzal is regisztrálni kell különben elveszik ha vissza lépsz az eredetihez. Külön e-mail cím kell természetesen. Ha valami még nem tiszta kérdezz, válaszolok ha tudok.
2/3 anonim válasza:
Vagy leirom en neked egyszerubben.egyszere nem lehet ket pod.csak olyan variacio lehetseges hogy beregizel emaillal a poba aztan kilepsz.majd letorlod ujratelepited.ekkor kapsz egy kis pot(ujrakezdi a jatekot)de ekkod neked meg meglesz a masik pou mivel regizte.csak nem latod mert egy masik pouval jatszol.tehat ha ujra van telepitve es egy masik pot latsz.na ha ez megvan akk nyomd meg a kia pot q jobb felso sarokban.itt auto kerni fogja az email cimedet.vagy beirod azt amit a masik pounal irtal es igy visszakapod az elozo poud vagy ha masik pot szeretnel akkor egy masik emailodat.es ig lenyrgeben barmennyi poud lehet.nem tudom jelenleg ez lehetseges e nalam nem de lehet h olyat is csinalhatsz
3/3 anonim válasza:
Hogy kijelentkezel pobol es regisztralsz.igy nem kekl ujratelepitgetni.bocsi h ilyen hosszan irtam le.lehet h van rovideb variaccio is de nekem cs igy ment.am bocs h ket reszben kuldtem el cs veletlen nyomtqm meg a kuldes gombot.remelem segitette.!(-: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!