Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor lehet kocsiba ülni THC...

Mikor lehet kocsiba ülni THC (fű, joint) használata után?

Figyelt kérdés
Azt tervezem hogy szombaton beszívok, és vasárnap egy elég hosszú kocsikázásra megyek. Mondjuk ha szombaton délután 6-7 óra fele szívok, akkor vasárnap reggel 8-9 körül már beülhetek a kocsiba? Nem lesz belőle problémám ha megállítanak?
2009. okt. 21. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
úgytudom 2-3óra alatt átmegy a szervezeten,csak ha ráiszol akkor lehet gebasz:D
2009. okt. 21. 21:45
 2/12 anonim válasza:
simán! ne igyál rá semmiképp! vizeletmintát csak nem vesz a rendőr. mondjuk balesetet nem kéne szenvedni amúgyse, de így meg főleg nem!
2009. okt. 21. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem, ha csak kocsiba akarsz ülni, akkor azt rögtön megteheted! Az más kérdés, hogy vezetni mikor akarsz?!?
2009. okt. 21. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
2%
"azt tervezem h beszívok" pff és mégis minek? Most ettől faszagyerek leszel?
2009. okt. 21. 23:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát már így is faszább gyerek vagyok nálad... veled ellentétben én nem szólok le másokat te kis lúzer.
2009. okt. 22. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát annyira csak nem lehetsz faszagyerek ha még azt sem tudod h mikor lehet kocsiba ülni drogozás után...

A haverom apját tavaly nyáron ütötte el egy ilyen magad fajta "király vagyok mert füvezve ülök autóba és ettől rohadt vagánynak érzem magam" gyökér. Az ember a helyszínen szörnyethalt még a híradóban is benne volt. De tudom te neeem te más vagy te tudsz vigyázni. Ezt mondja minden drogos meg piás aki kocsiba ül csak aztán jön az h hoppá. Nem te f@aszkalap ha drogozol nem teszed a segged autóba ilyen egyszerű. Ha meg tudod h vezetsz előtte nem füvezel. És nem azon morfondírozol mikor lehet bedrogozva vezetni hanem kihúzod a fejed a seggedből és egy minimális felelősséget öltesz magadra. De beszéld meg a haverommal azóta "szereti" az ilyen magadfajta "mutassuk meg milyen vagányak vagyunk" gyerekeket mióta egy hozzád hasonló megölte az apját.

2009. okt. 22. 20:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Van ilyen... ilyen az élet ez van... így járt... most erre mit mondjak... A másik meg az hogy én nem közvetlen füvezés után készültem vezetni... ha nem tudtad volna kivenni a kérdésből... tudod a vasárnap a szombat után van te kis kisokos.
2009. okt. 23. 11:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Jah és szerinted miért kérdeztem meg? Mert nem akartam füvesen kocsiba ülni. Akkor én azt veszem ki a mondandódból hogy legyek tudatlan üljek be félkómásan és inkább ne kérdezzem meg mert ilyen frankó sose csináltam semmi rosszat én vagyok mindeni példaképe a mintaember félék leugatnak.
2009. okt. 23. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha lehetne nyomkodni a pluszokat a kérdezőnek, adnám ahogy a csövön kifér. Nagyon nem vagyok még cigi párti sem, de ez nem jelenti azt, hogy szerintem ne lenne jóval gazdagabb látásmódja az arcnak a meg-megbolygatott szinapszisaival :)

És csak ámulok és bámulok, mennyire könnyen látja a saját képzelgéseit minden okos a másik (jellemzően akkor már ütődött) ember helyett. A "drogos" nem képzelődik, látja azt, ami van, a gyűlölködő meg ragaszkodik a kezdetleges sémáihoz. Nem egyszerű.

Lassan 10 éve bepróbáltam a füvet jónéhányszor (azért 30 alkalom nemigen volt), és minden egyes alkalommal kínálta magát a következtetés: az istenadta hétköznapi érzékelés mindent felülmúl, nem szorul rá, hogy még hamisabbá tegyük, mint amilyen egyébként is. Voltak rondábban iszogatós időszakok is, meg elég sokáig dohányoztam. Tudom milyen mókás ráébredni, hogy semmi szükséged ilyesmire. Ezért nem is sürgetem. Annál nagyobb lesz az orgazmus :) Mindenesetre jó úton haladsz (de tényleg nem tudom, mi felé), és frankó arányérzéket kaptál, hogy boldogulhass.

2010. febr. 28. 14:00
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Te utolsó te vmi tipikus egyetemista "majd én megmondom a frankót mert mindenkinél többre tartom magam" s*ggfej lehetsz. De közben olyan hülye h egy villanykörtét nem tudsz kicserélni csak "baromi bölcs lírikus formában" osztod itt az észt de csak magadat járatod le gyökér.
2010. febr. 28. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!