Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 14 évesen hordhatok magamnál...

14 évesen hordhatok magamnál bicskát?

Figyelt kérdés
Sziasztok erre a mi utcánkban sok a roma származású :/ elég szomorú és az lenne a kérdésem hogy hordhatok e magamnál bicskát?úgy tudom hogy igen 8 cm vágóél alatt lehet és ha netán "valahogy" átnézik a ruháimat kitapogatnak a rendőrök lehet belőle bajom?Tehát a kérdés hordhatok 8 cm nél kisseb vágóélű fegyvert? és ha rámtámadnak megsebzem netán megolom mik a következmények? Válaszokat előre is köszönöm :)

2013. júl. 22. 23:48
 1/4 anonim válasza:
0%

Lehet, hogy a Warcraftban te vagy a Jani, mert egyből legyakod a belédkötő Blood Elfeket, de a valóságban nagyon nem így működnek a dolgok

Neked nem bicska kéne, hanem beutaló egy jó pszichiáterhez. Most azonnal mutasd meg ezt a kérdést a szüleidnek, mert ez a gondolkodásmód tényleg nem játék. Talán még nem késő neked!

2013. júl. 22. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:

mi lenne a következménye? 5-8 év

csak pechedre nem normális börtönben, hanem fiatalkorúak börtönében, ahol aztán tényleg megy a zacsipacsi.. ott tényleg nincs fegyelem..

2013. júl. 23. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hordhatsz, mert veszélyes fegyvernek minősül. Amúgy mit érnél el vele ha lenne bicskád?? 10 cigánnyal szemben?? Cigányok mindig minimum 10-en támadnak meg 1 embert. Olyat én még soha nem hallottam hogy 1 cigány kiállt volna bárki ellen. Még a bicskádat sem tudnád elővenni, mert agyon is vertek. Ha meg előveszed, tuti te kapnád az első szúrást mert szinte azonnal el tudnák tőled venni.

Arról nem is beszélve, hogy komoly bajba is kerülhetsz a bicska miatt.

Hogy mik a következményei?? Mivel a kormány egy olyan törvényt akar ami lehetővé teszi hogy 12 éves kortól lehessen "felnőttként" tárgyalni a bírósági ügyeket, így akár pár év javítóintézetet jelent. Ott meg ember legyen a talpán aki cigány gyilkosságért vagy csak sérülésért bekerül.. (A javító intézet 90 v%-a cigány)

Tanácsolom hogy

1. Sose mászkál egyedül este.

2. tanulj inkább valami önvédelmi sportot amivel meglepetést tudsz okozni legalább addig amíg felveszed a nyúlcipőt.

2013. júl. 23. 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:

én még hozzáfűzném a 3as tanácsaihoz a "tanulj" kezdetűhöz:

tanulj jól, menj egyetemre, legyél gazdag és húzz el arról a környékről:D

2013. júl. 23. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!