Miért hallgat valaki depis zenét, ha már amúgy is szomorú?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 19:43
1/9 anonim válasza:
mert még szomorubb akar lenni, és sajnáltatni akarja magát, ahelyett, hogy vmi zuzos zenét hallgatna.
2/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs! A baratnom is mindig siratos zenet hallgat, mar az agyamra megy amikor felhivom es hallom a hatterbe a zenet. Olyankor inkabb menekulok tole.
Ha szomoru vagyok akkor mindig vidam, porgos dalok a kedvenceim, igaz hamar helyre is pattanok.
32/L
3/9 anonim válasza:
Úgy érzi, hogy a szomorú zene kifejezi azt, hogy ő mennyire szomorú.
4/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak totál igaza van. Elvégre (nem tuti, hogy mindenkinél így van), de pl ha szakítasz a pasiddal, akit szerettél, akkor nem fogsz totál happy számokat hallgatni, elvégre nem az fejezi ki a hangulatod.
5/9 anonim válasza:
Én is szeretek szomorú számokat hallgatni, ha rossz a kedvem, mert akkor úgy érzem, hogy nem maradtam egyedül a problémáimmal, sőt, talán azt is érzem, hogy a zene "megért" engem.
6/9 anonim válasza:
miért, akkor hallgassunk szomorú számokat amikor jó kedvünk van? :)
7/9 anonim válasza:
azért mert a zene megérti őt,úgy érzi hogy ez egyfajta segítség hogy nem ő az egyetlen aki depis!!!
8/9 anonim válasza:
Szia. Én most magamból fogok kiindulni: Szerintem azért, mert nem mindíg tudunk sírni, hiába vagyunk szomorúak, viszont ha szomorú számokat hallgatunk, az segít, hogy eleredjenek a könnyeink. Én nehezen sírok, viszont néha jól esne és olyankor rásegítek egy szomorú számmal, vagy akár olyannal, ami nem szomorú, de egy rossz emléket juttat eszembe. Muszáj valahogy kiadni a feszültséget:) Üdv: Gyuszi
9/9 anonim válasza:
én most is azt hallagatom és az utóbbi válaszolókkal egyet értek,ez kifejezi a hangulatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!