Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nintendo DS-be Super Mario...

Nintendo DS-be Super Mario brossal jätszok :D hogy tudok eljutni a 4-es és a 7-es világba? :D bocsi idiota kérdés XD :D

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
ha jol emlekszek 1-2es palya vegen nem mesz be a csobe hanem fel mesz a ko tetejere elmesz es ott van xD igazabol mar nem tom 1000 eve nem jatszottam vele
2009. okt. 21. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Mini(kék)gombával győzöd le a 2. és 5. pálya főellenségét.
2009. okt. 30. 22:54
 3/4 anonim válasza:
Az 1-2 pályán löl kell menni legfelülre (lifttel a legkönnyebb) és ott végig mész majd ki tudod választani melyik világba menj 2 3 vagy 4.A 4-2 es szinten pedig a lift után lesz egy ? azt üsd ki feljön egy paszuly annak a sornak a vége alatt van egy láthatatlan érme azt üsd ki és azon fel tudsz ugrani rá és ott ki tudod választani hogy a 6-oh 7-es vagy 8-as világra mész.
2011. okt. 11. 19:02
 4/4 kevin nagy YT válasza:
Az imént játszottam vele melonDS emulátoron, az a lényege hogy be kell jutnod egy ágyúba, az a neve hogy Warp Zones, azzal az ágyúval oda mehetsz, ahova akarsz. nem tudom hogyan kell oda jutni, de youtube-ról nézhetsz tutorial-t nem tilos.
2021. febr. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!