Samsung Galaxy Ace telefonról Facebookon hogyan tudom nem láthatóvá tenni magam? Help me!
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 10:47
1/4 anonim válasza:
Szia! Ha a chatre gondolsz és a zöld pontra, ami jelzi aktivitásod, akkor lépj be az alkalmazába és menj a beállítások menóbe (settings). Azon belül pedig ott van, hogy "chat activity", na abból szedd ki a pipát és elvileg készen is vagy ^^ Ha frissíted az alkalmazást lehet újra meg kell majd ismételned a műveletet...
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, arra gondoltam. Meg is csináltam, de így én nem látom kik vannak fent chat-en. :( Erre vmi megoldás? Hogy én őket igen,de ők engem ne... :) Köszi
2013. júl. 25. 19:57
3/4 anonim válasza:
Szia! Ez még a szgépen, böngészőben se megoldható. Tehát ha ott kikapcsolom akkor én sem látom kik vannak fenn...
Talán ha bemész az üzenetekbe, ott látszik kikkel beszélgettés, és lehet lesz náluk a zöld pötty. (Viszont nézd meg, hogy ilyenkor nem-e aktivizálódik a chated újra)
4/4 A kérdező kommentje:
:( Most elszomorodtam, a fejlesztők tehetnének ez ügyben is valamit... :) Azért köszönöm!
2013. júl. 27. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!