Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért haragszik rám az osztály...

Miért haragszik rám az osztálytársam?

Figyelt kérdés
Ez a második évem ebbe az osztályba (gimi). Senkivel sem vagyok úgy igazán jóba. Beszélünk stb, de iskolán kívül nem találkozunk. Van egy lány, (aki nagyon kövér), nem is szólok hozzá, ő sem hozzám. Nem mondok róla semmit, nem csúfolom, de ő engem kibeszél. Várok a buszra, ő is jön, mert kikísér v.kit, meglát, és azt mondja, hogy ő akkor el is megy. Ráköszönök, és oda se néz, pedig látta, hogy ott vagyok. Mi a gondja velem? Nem kérdezem meg, mert nem zavar, hogy miket mond, és gondol, de szerintetek miért lehet?
2009. okt. 21. 14:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

09.07-es

Gratulálok, hogy sikerült lefogynod és más embernek lenned.

Őt senki nem piszkálja az osztályba és vannak barátai, de az utcán, tesin stb. látszik, hogy rosszul érzi magát. De nem hiszem, hogy féltékeny rám, igaz én kb. fele akkora vagyok, de nem vagyok megelégedve magammal.

2009. okt. 23. 15:42
 12/12 A kérdező kommentje:
* 09.27- esnek akartam írni.
2009. okt. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!