Milyen témákról olvasnátok szívesen?
Figyelt kérdés
Elvontabb, akár pszichológiával vagy természetfelettivel, netán régi "legendákkal "kapcsolatos dolgokra gondolok, érdekes témákra amikről kevés ember tud, de érdemes lenne megosztani őket2013. júl. 20. 18:33
1/6 anonim válasza:
Mindkettőről szívesen olvasnék, de valahogy a legendák felé jobban hajlok.
2/6 A kérdező kommentje:
esetleg konkrét példa amiről hallottál?
2013. júl. 20. 18:41
3/6 anonim válasza:
Én pszichológiáról, főként kriminálpszichológiáról, sorozatgyilkosokról. Olyan dolgokról, melyek az emberi elmét taglalják.....ki, miért, hogyan, miként vált olyanná, amivé lett, mi vezetett odáig. Mi játszódott le a fejében, amikor azt tette. Szóval a "nem hétköznapi" emberek elméjének "boncolgatásáról". :)
4/6 anonim válasza:
engem most például ez a szervkereskedelem érdekelt, meg az, hogy állítólag a rák ellenszerét már felfedezték. Bár ezek engem mindig elszomorítanak.
5/6 A kérdező kommentje:
nem csoda..
2013. júl. 20. 19:14
6/6 anonim válasza:
hát igen, de közben eszembe jutott, hogy az olyan könyvek amik egy beteg ember elméjéről szólnak..pl. Bűn és bűnhődés is nagyon érdekes tud lenni, persze ez a téma mai felfogásban, kevésbé vontatottan mint anno :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!