Polgármesteri hivatalból érkező levelet vissza lehet küldeni ha még a nevet sem írják jól és érthetetlen hogy mit akarnak?
Nem nekem érkezett,de anyum nyaralni van,úgyhogy kibontottam.
Nagy nehezen eljutottam ez első mondatig,de már a címzésnél gondban voltam mert egy bizonyos "Ankci"-nak küldték(ez lett az Anikóból),semmi gond,tévedni emberi dolog,amúgy egy számlát küldtek,és láthatóan gondot okozott nekik a kitöltés mivel 2 ellentétes összeg van rajta,ez mellé a befizetőhöz beírták,hogy "390".
Ezt sem nagyon értem mivel semmi köze a felírt összegekhez,se az irányítószámhoz vagy a házszámunkhoz.
Ha ez nem lenne elég akkor 07.09 dátum áll rajta,ennek ellenére csak tegnap kaptuk meg,a nevét több helyen is elírták,maga a csekk pedig januárra vonatkozik,így nem is értem hogy miért küldték ki.
Ellenőrizd a számlaszámot, nehogy valaki trükközzön és a saját számlájára fizettessen be pénzt :)
Fel kell hívni a polg. mest. hivatlt.
Eszemben sincs feladni,csak gondoltam visszaküldöm nekik hogy legyenek szívesek küldeni egy "normálisat".
A fizetést majd anyum megoldja,ő könnyebben eltudja dönteni hogy valós vagy nem valós,amit kétlek.
kérdeztem volna,de lusta felvenni a telefont
ma már hazaért,most meg vakarja a fejét hogy mi van azzal a csekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!