Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez gonosz döntés volt a...

Ez gonosz döntés volt a részemről?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nemsokára veszek laptopot magamnak amire gyűjtögetek szorgalmasan.

Barátomnak és édesapjának van egy cégük.. ( Tatarozó )

A gondom az, hogy most a barátom előállt a remek ötlettel, hogy a gépet vegyem a cég nevére, hogy azt letudják írni költségnek. Megmondom őszintén, semmi bajom nincs az apjával, azt eltekintve, hogy irányítja a fiát, mindenkinél okosabb, és amikor elveszítettem a munkámat önhibámon kívül, akkor nem tudott nekem segíteni holott volt és van rá lehetősége az ismeretségei alapján. Holott a barátja megkérte. Szóval ezek úgy nem felejtődnek el.. és ebből adódóan nemet mondtam.

Arról nem is beszélve, hogy büszkének érezném magam, mert én gyűjtök rá, én veszem meg.. ezáltal az Én nevem alatt is legyen! Ennyit talán megérdemlek..

Ti mit gondoltok? Szemét vagyok?

2013. júl. 19. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Rossz üzlet volt. A leírt összeg legalább felét elkérhetted volna.

A történeteket nem tudom viszonyításba venni, mert teljesen egyoldalúan vannak előadva.

2013. júl. 19. 12:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Elkérhettem volna, de nem kapok belőle semmit szerintem :) Eszükbe sem volt felajánlani összeget.
2013. júl. 19. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, ha tényleg lett volna lehetősége segíteni neked, de nem tette meg, akkor teljesen jogosan mondtál nemet. De még ha ez nem lett volna, akkor se lehetne gonoszságnak nevezni, így döntöttél és kész, senkinek nem ártasz vele.
2013. júl. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!