Normális az ha egy 16 éves lány meg akar halni?
Figyelt kérdés
olyan sokat veszekedek a szüleimmel mert ők mindig az öcsémnek adnak igazat (most jött haza intézetből) de mindig így van ez engem már nem is szeretnek2009. okt. 20. 20:36
11/13 anonim válasza:
12 éves vagyok és lány, és nemegyszer megkíséreltem úgy 8 éves körülien, kést fogtam a szívemhet aminek a mai napig meg van a helye mert úgy tépték ki a kezemből anyámék. Azért akarom-akartam mert velem nem foglalkoznak, és sok mindent nem kapok meg ami alap dolog lenne, ma is akartam mert elmentek valahova és én nem tudtam h hova mentek, és nem szóltak én meg körbejártam az ismerősöket h hol vannak, nem találtam őket hívtam őket nem vették el majd hívtam tesómat ő is velük volt és kiderült h a szomszéd faluban voltak vásárolni, és ilyen nincs h annyit ne érdemeljek meg h fölhívjanak h nincsennek itthon, elmentek...
12/13 anonim válasza:
Hát gyerekek! Isten az forog a sírjában szegény! Tuti
13/13 anonim válasza:
Nem akarok meghalni, de sikerülni fog. Nem akarok jól élni se, az is sikerülni fog, valamivel hamarabb. Egyszerű vallás, úgy tűnik, hogy valamennyire működik, és semmi rituálé meg időzés :) Ráadásul tévhitet se tartalmaz, ami jó pont egy vallásnál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!