A szent johanna giminek most lesz folytatása? Vagyis a szereplőknek külön könyve, vagy valami?
Figyelt kérdés
Volt róla szó,h 1-3 szereplőnek lesz könyve,vagy mi. Nem tudjátok,lesz vmi? Mi az a kalauzos dolog??2013. júl. 18. 15:38
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lesz ilyesmi. A Kalauz már rég kijött, kapható a könyvesboltokban. Laura már az szjg-t múlt időnek tekinti, új könyvbe kezd, ami érthető is.
2/8 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül a kalauz? Mi van benne? mióta kapható?
Milyen könyvbe kezd? Miről fog szólni?
2013. júl. 19. 00:14
3/8 anonim válasza:
A kalauz 4490 ft, valamikor májusban jelent meg és egy kiegészítő kötet az SZJG-hez.
Az új könyvének a címe Bábel és szeptember elején fog megjelenni.
És akkor én is válaszolok az alapból feltett kérdésedre: nem, sem folytatás, sem spin-off nem lesz:)
4/8 anonim válasza:
Amúgy a Kalauzban A karakterek vannak lerajzolva, Reni levele Corteznek, gyakori kérdések amire Laura válaszol, érdekességek, kimaradt jelenetek stb...
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,hasznos volt. és erről a bábelről mit tudni? Miről fog szólni? Ti kìváncsiak vagytok rá?
2013. júl. 20. 00:54
6/8 anonim válasza:
Igen, már várjuk az új könyvet, és a borító alapján valami fesztiválos történet lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
Megvettem a Kalauzt,eddig nagyon tetszik:)
és a régebbi llaura könyvek? Elvileg 5 megjelent az szjg előtt. Olvasta vmelyiket vki?
2013. júl. 21. 00:47
8/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Írtam kritikát, az szjg-ről, ha esetleg van kedvetek hozzászólhatok. Érdekel a véleményetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!