Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy vödör vízbe ejtettem a...

Egy vödör vízbe ejtettem a sony xperia x10 mini pro-mat mit csináljak?

Figyelt kérdés
egy vödör vízbe ejtettem a sony xperia x10 mini pro-mat és gyorsan kivettem és mikor kivettem ment a vaku és vibrált gyorsan kivettem az aksit és egész nap szárítottam szétszedtem de mikor összeraktam nem volt jó csak 1-et zúgott és utána halványan világítottt a vaku mit tegyek? meg lehet még menteni?
2013. júl. 18. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
nem lehet megmenteni... akkor gondolkodtál volna, amikor egy ilyen géppel pont egy vödör víz felett kezdtél el játszani...
2013. júl. 18. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:

várj vele még pár napot (mondjuk 3 nap letelte előtt hiba volt bekapcsolni a tapasztalataim szerint). Ha a hajszárítótokon van hideg levegő funkció (általában egy gombot kell hozzá folyamatosan nyomni, próbáld ki előtte a kezeden), azzal is átfújkálhatod pár percig, aztán hagyd száradni. Ezt többször is lehet, de mindig hideg telefonnal. Nagyon max. fél órára ablakpárkány bentről, aztán pedig lehetőleg nedvesség és túlzott meleg mentes hely valahol a lakásban, amíg teljesen le nem hűl a teló. Utána egy olyan fél-egy óra múlva lehet ismételni.

Bár azok után, hogy bekapcsoltad 1 nap után, nem biztos, hogy működni fog. Viszont ezzel a módszerrel több telefont sikerült már megmenteni.

2013. júl. 26. 12:09
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a tipetde sajna így se lett jó kb minnyiért csinálnák meg szerintettek?
2013. júl. 27. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!