Írnál nekem történeketek az egyetemi éveidből?
Figyelt kérdés
Bármit, hogy telt egy átlagos heted, napod, vagy egy nem átlagos? Miket csináltál ott, bármiről írhatsz, jó dolgokról, rossz dolgokról...
Történetet írok, aminek egy része egyetemen játszódik, ahova én sosem jártam, így nem tudom hogy mennek ott a dolgok:D
2009. okt. 20. 16:44
1/3 anonim válasza:
Az átlagos hét az elég laza, illetve az eleje nem az, mert első három nap szívás. :) Nyolctól este hatig bent, de csüttől elég laza. Hétvégén szórakozás, kocsma, hazamenet néha. :P Nehéz visszaadni így, hogy milyen, de ha adsz msn címet, akkor tudok segíteni kicsit, mert így túl osk minden jut hirtelen az eszembe... :D
2/3 anonim válasza:
én most vagyok végzős egyetemista.Nekünk mindig is szerdáig volt, van tanítás. Szóval hétfőn szerdán általában egy két ember lézeng előadásokon, kedden ami általában reggeltől estig van, ott azért bent vagyunk páran.Szorgalmi időszak egy nagy lazaság.Vizsga időszak pár hét keményítés és vége is egy félévnek. kb ennyi :)
3/3 anonim válasza:
Reggel odamentem, végigültem 2 órát. Megéheztem, elmentem a menzára kajázni. Elálmosodtam. Kerestem egy üres előadót, elbarikádoztam az ajtót, és aludtam. Kb. este 6 körül ébredtem fel. Hazamentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!