Szerintetek szép a szemem?
Figyelt kérdés
Semmi önfényezés vagy ilyesmi csak tudni akartam, hogy átlagos vagy különleges szemszínem van :) [link] 2013. júl. 17. 23:45
1/9 anonim válasza:
hát így közelről elég ijesztő:D
de amúgy ja, nincs vele baj:) bár arccal együtt ér valamit a dolog:)
3/9 A kérdező kommentje:
[link] Hát itt van az arcommal együtt:D Tudom nem a legszebb fej, de ez most lényegtelen:D
2013. júl. 18. 00:00
4/9 A kérdező kommentje:
Meg nem is a legjobb kép:D
2013. júl. 18. 00:00
5/9 anonim válasza:
hát ezt a pofát letöltömXD
szépke:)
6/9 A kérdező kommentje:
parancsolsz?:D
2013. júl. 18. 00:03
7/9 Fanny1885 válasza:
Semmi önfényezés... Kit akarsz becsapni? Tényleg arra van szükséged,h idegen emberek dicsérgessenek? Nincsenek barátaid? Legközelebb melyik testrészedről kérsz majd véleményt?
8/9 A kérdező kommentje:
"Semmi önfényezés vagy ilyesmi CSAK TUDNI AKARTAM, HOGY ÁTLAGOS VAGY KÜLÖNLEGES SZEMSZÍNEM VAN"A lényeg nagybetűvel kiemelve! És persze, vannak meg is kérdeztem őket, de olyan véleményére is kíváncsi voltam aki nem ismer!
2013. júl. 18. 00:11
9/9 anonim válasza:
hirtelen azt hittem a szempilládra hogy valamilyen rovar izelt lábai XD ..a szemed színe..nos...a korcs a legmegfelelőbb szó rá...
ui: muszály volt ilyen kib***Uszot nagy méretű képet belinkelni ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!