Külföldön élő magyarok! Melyik országban éltek? Mióta éltek külföldön?
-Melyik országban éltek?
Anglia
-Mióta éltek külföldön?
6 éve
- Mikor, és miért mentetek ki
2007-ben , jobb lehetőség miatt mentem ki
- esetleg ott születtetek?
nem, Tősgyökeres budapesti vagyok
- Van a köryéketeken több magyar is,
Igen van, olyan 100-150 magyar jelentés szerint..(ebből is tudni, hogy nem Londonban élek)
- esetleg összejártok időnként?
Nem járunk össze. Egyszer próbáltam és elmentem egy magyar találkozóra. De nagy csalódás volt, mert mindenki azon lovagolt hogy ki keres többet, ki tud jobban angolul (mint az óvodában... beee én jobban tudom mint te....eset) vagy csak keresték a balekot aki munkát tudna intézni nekik. Köszi nekem ebből nem kellett.
Louisiana államban New Orleansban élek a párommal együtt.
Külföldön olyan 7 éve élek kint de eleinte Angliában éltünk, és olyan 3 éve élünk az államokban.
2006 körül hagytam el Magyarországot / nem véglegesen/. Munka miatt jöttünk ki, gondoltuk összeszedünk egy kis pénzt, majd otthon vállalkozást indítunk.
Biztos vannak magyarok itt kint New Orleansban, de nem tartjuk egyikkel sem a kapcsolatot. Talán mert sokszor csalódtunk már, vagy mert nincs rá szükségünk..Az otthoniakkal ma is tartjuk a kapcsolatot..
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!