7 éves kislánynak karácsonyra gáz egy távcsöt venni?
Figyelt kérdés
nagyon szeretne eggyet és azért gondoltam erre,ja és kb mennyibe kerül egy igazi nem játék2009. okt. 20. 15:05
1/6 anonim válasza:
én is hét éves koromtól mindig is arra vágytam még most is de soha nem vettek nekem. szerintem megy vegyetek neki hagy örüljön és sok hasznát veszi majd neki
2/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen távcső? Az a kis kukker-szerű vagy a kinyithatós,a mivel az eget lehet vizsgálni?
Hogy mennyibe kerül, azt sajnos nem tudom, de ha van rá pénzetek, vegyétek meg neki, de én a helyetekben nem tenném. Az ilyen korú gyerekeknek sok ilyen hóbortja van, kitalálja, hogy egyszer távcsövet szeretne, máskor tűzoltó autót, én is kb minden héten másra vágytam ilyen korban.
3/6 anonim válasza:
vannak azért szintek. Nyilván nem valami hipeszuper éjjellátó távcsövet akartok:)
Szerintem kijön egy 10-15ezer alatt egy egyszerűbb normálisabb.
4/6 anonim válasza:
előző vagyok és sima kukkerre gondoltam nem csillagtávcsőre. Amúgy nem "távcsöt", hanem "távcsövet"
5/6 anonim válasza:
Szerintem vegyetek neki.Lehet, hogy hamar megunja, de az is lehet, hogy nem.És ha meg is unja, később még hasznát veszi, nekem pl. tanulmányaim során sokszor kellett volna.De nicns és nem is volt.És szerintem ti is hasznát veszitek.Már ha arról van szó, amivel az eget lehet nézni.Az szerintem nagyon jó lehet:)
6/6 anonim válasza:
15.23 mért te a szomszédot akarod kukkolni vele :D
(ne vedd komolyan csak vicc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!