Gta san andreasban tudnátok segíteni?
az lenne hogy miért nem engedi elindítani a gta san andreast? azt hírja hogy: gta_sa.exe fálj hibát észlelt ezért leállt kellemetlenségekért elnézését kérjük utána meg azt írja hibajelentés küldése..
Esetleg nem jó a gépemre? win xp-m van adatai
acer
Travelmate 4021WLMi
intel entium M processor 730
(1.6 GHz, 533 MHz FSB, 2MB L2 cache)
15.4" WXGA wide TFT LCD
40GB HDD
DVD-Dual
(Support DVD+R Double Layer/DVD+RW)
256MB DDR2 (Support dual-channel)
802.11b/g wireless LAN
Nos ez lenne a géigénye amit csak találtam a gépemre írva.
Valaki tudná ennek az okát miért nem indul el? egyszer elindult ma este miközbe megvolt nyitva 1 winRAR google chrome és a gta3 meg a gta sa mappája akkor elindult de töltés közben leállt és lefagyott. Újra frissítettem a gépem de utána már nem vitte..
Aki tudná mi lehet az ok Kérem írja le mert fontos lenne mert a sampot sem bírom úgy elindítani!
vagy ide írj vagy az emailemre , emailem percenként fogom nézni (5 p) tehát oda is írhattok! emailem: fluritti2@citromail.hu
válaszotokat meg köszönném nagyon!!! bármit megadok csak hogy tudjam mi lehet a gépemnek a baja win 7 en vitte de az xp men nem!
Én 14 évesen kerestem most nyáron 200k-t. -.-
13 évesen meg füleseket adtam el és lett 80-90k hasznom XD
(Ne azt várd hogy a szüleid vegyenek bele dolgokat.
Én saját pénzből vettem és mostani ára 430k)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!