Mit gondoltok Michael Jackson világszemléletérol?
Figyelt kérdés
Azt hiszem a kérdésem értheto... A dalaiban nyíltan megfogalmazza a problémákat és a szeretetet is. Ezen kívul sokszor használja a "Változtasd meg a világot!" mondatot is.
Gyermeki énje szinte teljesen megmaradt, rámutat hogy milyen fontos gyermeknek lenni és hinni.
Pár példa:
They don't care about us, Man in the mirror, Earth Song, Childhood, Scream, Jam, Why you wanna trip on me, Keep the faith, Cry...
Nektek mi a véleményetek? Bolond vagy zseni?
2009. okt. 19. 23:48
11/15 anonim válasza:
Nézzétek meg a mozikban a filmjét, amit csak most játszanak. Hihetetlen jó. Csodálatos. És egyetértek vele.
12/15 anonim válasza:
Szerintem ő egy meg nem értett zseni. Nagyon sokat tett a világért, a gyerekekért,a betegekért és mindenkiért. Nagyon szeretem Őt és szeretni is fogom amíg csak élek!!<33
13/15 anonim válasza:
Én is nagyon imádom Michael-t. Szerintem nincs is hozzá hasonló ember a világon, aki ennyire önzetlen és tele van jósággal. Sajnos mostmár nem él köztünk, de az emléke mindörökké megmarad és én mindenap meghallgatom az összes számát és mindig gondolok rá. A filmet tényleg érdemes megnézni, hihetetlen jó!
14/15 anonim válasza:
Az egyik álmom az volt hogy egyszer élőben látom. Sajnos már nem tehetem meg...Max a mennyekben
15/15 Yvett.Jackson válasza:
Nekem tetszett a gondolkodásmódja és a zenéjén keresztül igenis megtudta változtatni a világot!!!ezt hívják Zsenialitásnak!..márpedig Michael az volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!