Azt hiszem alkoholista és "anyafüggő" a párom. Mit tehetnék?
A párommal 3 éve vagyunk együtt...ezek a problémák mindig is léteztek, de most már van egy 4 hónapos kislányunk és miatta szeretnék változtatni segíteni a páromon...
Napi 2-3 dl pálinkát iszik kb. 3 sörrel leöblítve...szerinte ez normális, mindenki megissza a magáét és belefér délutánonként a lazítás...
Szerencsére nem durva tőle, egy baba mellett ez mégsem megengedett.
Ráadásul minden nap órákat tölt az anyjánál...(ő is iszik)...munka után az első útja oda vezet, és hétvégén is reggel 9-től kb. du. 1-2 óráig ott van...együtt főznek, ebédelnek...ha nem megy át, az anyja iszonyú fesztivált rendez....
Én meg egyedül a gyerekkel...szerintük ez normális, mert az anyja egyedül él és nincs senkije csak a fia. Szerintem ez akkor is túlzás..egy 35 éves embernek a családjával a helye.
Nem tudom meddig bírom még.
Nem kidobni akarom, segíteni Neki, rajta...szeretem és a kislányomnak is szüksége van rá...
Ő biztos benne, hogy nem az és a babával édesen viselkedik,, ez persze nem jelenti azt, hogy előbb-utóbb nem fogja látni, hogy iszik az apja....
Remélem addigra találunk valami megoldást a "problémára"....
Én tényleg segíteni szeretnék neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!