Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom a felhasználót és a...

Nem tudom a felhasználót és a jelszót routerhez?

Figyelt kérdés

[link] felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: ˛˛TP-LINK SOHO ROUTER R402M

Már próbáltam beírni az alapértelmezetteket:

f:admin

pw:semmi

f:admin

pw:admin

meg stb...

Eggyik sem jó , hogyan kell megnézni a felhasználót és a jelszót vagy meghekkelni? restelni nem akarom a routert.

2013. júl. 15. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Te normális vagy?!
2013. júl. 15. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire csökött vagy, akkor hardreset, nyomd a routeren a reset gombot kb fél percig(inkább tovább)
2013. júl. 15. 18:24
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

"restelni nem akarom a routert"

Én se akartam már sok mindent az élettől, de megkaptam. Számodra most a hard reset épp ilyen elkerülhetetlen lesz, ha hozzá akarsz férni a routered beállításaihoz.

Másrészről nem rakétakilövő állomást kell újraprogramozni, hanem csak egy mezei vezetékes routert. Internet beállítás, esetleg néhány port árirányítás, meg pár jelentéktelen apróság és pá-pá.

2013. júl. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!