Hogyan lehet valaki vadászgép-pilóta?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Biztos tele van a padlás ilyen kérdésekkel,de nem találtam semmi érdemleges választ.Szóval nagy álmom,hogy vadászgép-pilóta legyek,de nem tudom,hogy ennek mi a menete.Hol vannak ilyen képzések?Mik az alapkövetelmények?Kor?
Most 17 éves vagyok,és egy gimnáziumban tanulok(már ha ez itt fontos...)
2013. júl. 15. 12:49
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Arra azert keszulj fel, hogy Magyarorszagon nagyon keveset repulnek a vadaszpilotak, es tudtommal eleg komoly egeszsegugyi kovetelmenyek is vannak (akar egy tomott fog, egy mutet, stb kizaro ok lehet).
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Remélem,sikerül az álmomat teljesíteni.
Még életemben nem műtöttek,viszont 1 db tömött fogam sajnos van,de ha csak az miatt nem felelnék meg,még aznap kihúzatnám.
2013. júl. 15. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!