Eltltották tolem az LB-met. Mit csináljak?
Ez a legnagyobb hülyeség amit hallottam... Barátnődnek lett valami baja? Nem... Semmi rosz nincsen az animébe, és hogy emiatt SOHA ne találkozzatok? Ostobaság. Jó, tőlem is megkérdezik, hogy ennek mi értelme van, de azt nézek amit akarok...
m.youtube.com/watch?v=bR7F3CU3Ai0 ajánlom a kedves szülők figyelmébe, már ha ez igaz, mert én ezt komolyan nen hiszen. Ha meg igaz akkor nagyon nagy gondok vannak a barátnődnél.
Mondjuk az Elfen lied enyhén szólva morbid, és a kérdésed alapján az jött le, hogy nem lehettek idősebbek 14-nél. Nem azt mondom, hogy nem kéne ilyeneket nézni, mert mindenkinek szíve joga, de van aki esetleg érzékenyebb lelkületű.
És egyébként mennyire vallásos a család? Csak mert nekem van egy ismerősöm, ahol a szülők nagyon istenhívők, és ezért korlátozzák,mit néz a csemete. Ami nem felel meg a hitüknek (pl ördögűzők, boszorkányok...stb) azt egész egyszerűen eltiltják tőle.
Jó lenne tudni hány éves. 12-14 éves ne Elfen leidet nézzen
Inkább egy love live vagy hasonlót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!