Valaki segítene pár vizipipás kérdésbe?
Figyelt kérdés
Kéros a vizipipa mint a cigi pl? Én most kezdtem el mert a cigi erős nekem és azt nem is szeretem de ez a vizipipa jobb. Shianzo ízesített követ használok a pipához. Ebbe nincs nikotin, mennyire káros a vizipipa?2013. júl. 12. 21:50
1/3 anonim válasza:
100%-ban hiteles információt nem igazán fogsz kapni. (legalább is itt biztos nem)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen teljes mértéken tudom sajnos tudom hogy mi megy az oldalon, de azért hátha tud valaki valami hozzávetőleges választ
2013. júl. 12. 21:56
3/3 anonim válasza:
A vp anyira nem káros (annyira mint a cigi), szerintem. ( mellesleg, dohánytermék, a dohánytermészetes, ergó...nem káros?:D legalábbis természetesebb mint a mekis kaja. )
A kő szerintem röhejes. Olyan mint a mentes sör, vagy mint a monopoly pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!