Miért nem hisznek az emberek a földönkívüliekben?
Szerintem sokkal nagyobb hülyeség azt gondolni, hogy egyedül vagyunk ebben a végtelen univerzumban, mint hogy vannak mások is rajtunk kívül. Az viszont kicsit ijesztő, hogy legutóbb azt hallottam (egy volt kanadai miniszter mondta) hogy a Földön jelenleg 4 földönkívüli tartózkodik, kettő az Amerikai Egyesült Államok kormányának dolgozik. A másik meg hogy Földünket 4 fajta földönkívüli faj látogatja 10 000 éve folyamatosan.
Jó sokat írtam, de erről a témáról milliónyi oldalt lehetne írni.
Miért lenne törvényszerű, hogy az idegenek fejlettebbek nálunk? Mi van, ha még mindig kb. az őskor szintjén tartanak? Akkor meg ugye nem repkedhetnek a Földön.
Az emberek állandóan úgy beszélnek erről, mintha felsőbbrendűek lennének és felettünk állnának intelligenciában és technikában is. Na meg, ha olyan fejlettek, akkor pont nem fognak itt bujkálni, és úgymond behódolni Amerikának.
Nem is arról van szó, hogy bujkálnak. Meg behódolnak. Sőt. Inkább irányítani akarnak, mint behódolni, Félreértés ne essék, nem egy olyan dologról beszélek, mintha valami 1 csillagos amerikai filmről lenne szó. Szóval nem az a "világuralomra törnek-hülyeség" Nem kizárt, hogy vannak fajok, amik fejletlenebbek nálunk.
Nekem még az is megfordult a fejemben, hogy tényleg nincsenek UFO-k, csak el akarják terelni a figyelmünket egy sokkal nagyobb gondról. Aztán meg letagadják, hogy még gyanúsabbnak látsszon. De ez már tényleg összeesküvés-elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!