Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem hisznek az emberek...

Miért nem hisznek az emberek a földönkívüliekben?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal nagyobb hülyeség azt gondolni, hogy egyedül vagyunk ebben a végtelen univerzumban, mint hogy vannak mások is rajtunk kívül. Az viszont kicsit ijesztő, hogy legutóbb azt hallottam (egy volt kanadai miniszter mondta) hogy a Földön jelenleg 4 földönkívüli tartózkodik, kettő az Amerikai Egyesült Államok kormányának dolgozik. A másik meg hogy Földünket 4 fajta földönkívüli faj látogatja 10 000 éve folyamatosan.

Jó sokat írtam, de erről a témáról milliónyi oldalt lehetne írni.

2013. júl. 12. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
abban majdnem biztos vagyok, hogy van élet a földön kívül. azt nem hinném, hogy jártak más fajok is a földön, de nem is tartom elképzelhetetlennek. a videó, amit linkeltél viszont a legnagyobb baromság ebben a témában. nem változott meg a testőr fejformája. a kopasz fején játszott a fény. de ha mégis megváltozott volna, hogy lenne ez bizonyíték arra, hogy "az illuminátusok egy földönkívüli fajjal együtt irányítják az emberiség sorsát az elnöki gépben elbújva"? ráadásul egy sima felvételt nem lehet hőkamerássá alakítani, azt a videó feltöltője szerkesztette át, hogy hitelesebbnek tűnjön.
2013. júl. 12. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Miért lenne törvényszerű, hogy az idegenek fejlettebbek nálunk? Mi van, ha még mindig kb. az őskor szintjén tartanak? Akkor meg ugye nem repkedhetnek a Földön.

Az emberek állandóan úgy beszélnek erről, mintha felsőbbrendűek lennének és felettünk állnának intelligenciában és technikában is. Na meg, ha olyan fejlettek, akkor pont nem fognak itt bujkálni, és úgymond behódolni Amerikának.

2013. júl. 12. 22:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem is arról van szó, hogy bujkálnak. Meg behódolnak. Sőt. Inkább irányítani akarnak, mint behódolni, Félreértés ne essék, nem egy olyan dologról beszélek, mintha valami 1 csillagos amerikai filmről lenne szó. Szóval nem az a "világuralomra törnek-hülyeség" Nem kizárt, hogy vannak fajok, amik fejletlenebbek nálunk.

Nekem még az is megfordult a fejemben, hogy tényleg nincsenek UFO-k, csak el akarják terelni a figyelmünket egy sokkal nagyobb gondról. Aztán meg letagadják, hogy még gyanúsabbnak látsszon. De ez már tényleg összeesküvés-elmélet.

2013. júl. 12. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Amúgy én nagyon szeretnék hinni bennük, mármint jó lenne, ha tényleg lennének köztünk és fel is fednék magukat. Ebben a témában csak azt nem szeretem, hogy otthon a gép előtt mindenki olyan okos és ezt meg azt állít. Leírja a technológiájukat, terveiket, viselkedésüket és még sorolhatnám. Mikor honnan a francból tudhatná? Gondolom nem CIA ügynök vagy NASA alkalmazott. Szóval én inkább ettől kapok agyvérzést és ezeket nem hiszem el. Nem pedig az idegenekben nem hiszek.
2013. júl. 12. 22:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nem az vagyok? :D Na viccet félre. Nem írtam le a technológiájukat, meg ilyenek. Csak néhány embernek bizonyítgatni kell.
2013. júl. 12. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem is konkrétan rád céloztam, de ilyen dolgot, hogy tudsz bizonygatni? Amiről valljuk be nekünk, egyszerű, földi halandóknak lövésünk sincs. :D
2013. júl. 12. 23:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát, igen maximálisan igazad van, nem tudom mi folyik itt pontosan, milyenek ők, mit akarnak. Csak jó találgatni, érdekes, de egy biztos. Léteznek.
2013. júl. 12. 23:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert még nem találkoztak velük. Én sem, de biztos van még nem ismert más élőlény valahol..
2013. júl. 13. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!