Hogy fogjak bele a Dj-skedésbe?
Hy:) Az a tervem,hogy elkezdek dj-skedni,de fogalmam sincs,hogy kezdjek hozzá.
Kérdéseim: Mik kellenek hozzá? (Program,eszközök,minden) Hogy fogjak hozzá? Minden érdekelne...továbbiaknak,hogy hogy zenélhetek valahol,szóval a kezdettől minden érdekelne.Semmit nem tudok,csak azt,hogy ezt akaom csinálni.Kérlek valaki írjon.
Én így csináltam, mostmár mondhatom, hogy jól megy:
Ha nagyon durván kezdő vagy ÉS emellé pénzed jelenleg nincs, akkor:
1, Letöltöd a Virtual DJ-t, megnézed, hogy mi mit csinál, youtube-on keress videókat, "how to mix with virtual dj" stb. Ha még nem utáltad meg az egészet, és teljesen reménytelennek nem tartod magad, akkor kellően sok gyakorlás után válts Traktor-ra. Kezdhetsz Traktor-al is, de ott lehet hamarabb utálod meg az egészet, és uninstallálod a programot. :)
2, Ezután vegyél egy kontrollert, kb. 45 ezertől kezdődik (Numark Mixtrack Pro), ha még nem adtad fel, és elkötelezett vagy. Személy szerint én kikacsintottam a zeneszerkesztésbe, írásba, Ableton-al, azóta van, hogy pl.: promo mix-eket azzal csinálom.
Ha van pénzed, vegyél egy normális CD-s szettet, kb. 170-től indul egy viszonylag nem szörnyű szett. Ha semmit nem konyítasz a dolgokhoz, ezt nem ajánlom, mert rizikós, és sokat bukhatsz.
Bármi kérdésed van, írj.
Én kihagynám a vitualt.Az egy gyerek játék. Hülye skinekkel, stb.
Próbálj ismerkedni dj körökben,és egy rendes szettet megnézni. Hogy épül fel, mit hogyan használnak, stb.
Ha siekrül, buli előtt kérd meg, had nyomogasd kicsit, esetleg tanítson, stb.
Szoftverrel tanulni a sync gomb miatt nagy átverés. Később nagyot lehet vele bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!