Tudnátok segíteni valamiben?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy még általános suliba járok és még nem tudom hogy mi legyek. Gyerekekkel szeretnék foglalkozni, és szeretném, ha sokat kereshetnék vele. (Nem akarok éhenhalni) Első óta kitűnő tanuló vagyok, és szeretnék az is maradni, szóval a tanulás nem okoz gondot. Tudnátok valami ilyesmi foglalkozást?2013. júl. 12. 16:50
2/5 anonim válasza:
Csecsemő gondozó, óvónő, tanár, gyerek pszichológus, gyerek orvos, ezek mind-mind szerintem sokat keresnek .. mármint eleget! De még te tudsz várni ezekkel a döntésekkel :)
3/5 A kérdező kommentje:
Anyukám szerint vagy gyerekpszichológusnak vagy valamilyen orvosnak kéne mennem hogy kihozhassam magamból a maximumot...Viszont én nem bírom a műtéteket meg az ilyeneket,mert felfordul a gyomrom...Viszont a gyerekpszichológus lennék az talán jó is lenne csak szerintetek nem fogom átvenni a feszültséget és a gondokat?
2013. júl. 12. 17:15
4/5 anonim válasza:
Feszültséget és gondokat bárhol átveheted, ahol gyerekekkel kell foglalkoznod, majd ha odakerül a sor, hogy döntened kell, úgyis kiderül, hogy alkalmas vagy-e a pályára. Szerintem ráérsz majd dönteni, amikor érettségi közelbe kerülsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!
2013. júl. 12. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!