Ez miért történik így? Most ez a "divat"? Vagy valami "pszichológiai" oka van?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom hogy nagyobb társaságokban az a két emberke akik azt mondják magukról, hogy legjobb barátok, sohasem vannak együtt, (vagy csak nagyon ritkán). Osztályomban is van két csaj, akik állandóan áradoznak, hogy ők a legjobb barátok, de mikor reggel beérkeznek a suliban, csak köszönnek egymásnak (néha még azt sem).2009. okt. 18. 20:22
1/3 anonim válasza:
Én ilyet még nem tapasztaltam...
2/3 anonim válasza:
Én ezt divatnak nem nevezném. Szerintem lehet azért nem lógnak együtt állandóan mert nem is akkora barátok mint amekkorának mondják magukat. De lehet hogy csak én tévedek. Én ha a legjobb barátom is ott van akkor tuti hogy mindig együtt vagyunk. Például suliban is egész nap és össze vagyunk nőve mint 2 tojás. Persze ez nem azt jelenti hogy mindig ott kell lenni ahol a másik, de az időnk nagy részében együtt vagyunk. Szerintem ez az igazi barátság, nem az hogy "reggel beérkeznek a suliba, csak köszönnek egymásnak". De lehet hogy ők másképp látják.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!