Hogy van ez a szellemeknél?
Komolyam mondom, irigylem azokat, akiknek minden világos, akik soha semmi megmagyarázhatatlannal nem találkoztak.
Én is ilyen voltam, jó is volt, de aztán felnőttem.
kedves kérdező: első válaszoló vagyok, nem hiszem,hogy meggyőzhetnélek, mert te már eldöntötted, hogy mindenkit hülyének nézel...de akkor nem értem, miért tetted fel a kérdést...
de a válasz a kérdésedre: akkor láthatjuk,hallhatjuk,érzékelhetjük a szellemeket, mikor valami úton módon, vagy véletlenül,vagy szándékosan, de egy néhány pillanatra vagy percre képesek részben átlépni a mi síkunkra...olyankor tudnak esetlek kopogni a lépteikkel,tárgyakat mozgatni,hasonlók...(nálunk pl meggyújtotta az éjszaka közepén a gáztűzhelyen az egyik rózsát)és egy szellemnem nem nagyon van szüksége autózásra :D
de ha esetleg a "stoppos szellemekre" célzol, akkor arra is van magyarázat, ami nagyon egyszerű...nagyon sok helyen hallhatod, láthatod,olvashatod, filmekben, könyvekben,hogy vannak olyan szellemek, amelyek életük utolsó pillanatait kénytelenek folyamatosan átélni... és erre az időre nagyrészt,néha fizikai valójukban visszatérnek a mi világunkba újra és újra...
tudom,hogy sokan hülyének néznek és nem hisznek a szellemekben, de el kell hogy mondjam, én egy nagyonis racionális ember vagyok, aki mindenben kételkedik...ezért nem hiszek a vallásokban sem, csak abban, amit látok,hallok,tapasztalok. A szellemekben sem hittem egészen addig, amíg egy szellemtevékenység központjába nem költöztem. Itt minden este, minden nap akadnak megmagyarázhatatlan furcsaságok, és az első néhány hónapban és leellenőriztem minden egyes jelenséget. Kikísérleteztem,hogy egyszerű földi fizikai hatások előidézhetik e az említett furcsaságokat. És azt kell,hogy mondjam, kevesebbet sikerült kizárni,megmagyarázni attól, amit nem sikerült...így kezdtem el hinni a szellemekben, sőt, rettegni tőlük, és így, két év után már úgy megszoktam, hogy már össze sem rezzenek, ha pl bekapcsola tv az éjszaka közepén,miközben ki van nyomva a főgomb. (ugynais idegesít az a piros pötty, ami világít)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!