Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy fejtsem meg ezt az almom?

Hogy fejtsem meg ezt az almom?

Figyelt kérdés
A baratommal veszekedtunk majd utanna egy eskuvobe csoppentunk es mellettem allt a menyasszony remult volt es rettento fiatal! Es minket videoztak le: a menyasszonyt engem es a baratomat! Ez mit jelent? 1 Nagyon felek mert a menyasszonyos almok rosszat jelentenek! Es pont ma kerte el anyum a baratnom szamat surgos esetben ha elutne valami auto vagy ha elrabolnanak vagy ilyenek . Nem ertem de felek hogy a ket dolog kozott szoros osszefugges van. Segitseg!
2009. okt. 18. 17:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Irjál Zentai Annának ő egy álomfejtő,ingyenesen ha megirod neki e-mailbe az álmodat akkor ő megfejti neked,horoszkópilag si megnézi:)nekem már sokat segített:)

[link]

2009. okt. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!