Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy opel astra f autóm és...

Barolaci kérdése:

Van egy opel astra f autóm és ha kevesebb a benzin benne akkor főleg kanyarnál olyat csinál mintha kifogyott volna a benzin mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
már mint a kevesebb benzin annyit jelent hogy még a lámpa sem jelez! benzin szürőt és szivattyút cseréltem de nem segitett
2013. júl. 10. 22:57
 1/5 anonim válasza:
Valószinü hogy nem ér le teljesen a benzin cső ,az óra csak tájékoztató jellegű azért tippelek arra hogy rövid lehet a cső mert egy fiatal is ez volt a gond,annak a szivatyúlya valahogy magasaban?,volt de valahogy toldotak hozzá és megszünt,astránál nem tudom hogy lehetséges-e.Nekem is astrám van még 1x-sem csinálta pedig volt hogy ki fektetem a mutatót elvileg ha volt 1 liter benzin de nem állt le vagy rángatot.Pl ha van 10-15 liter benne akkor simán megy?Vagy még arra tudok gondolni ,amikor annyira kevés a benzined,lehet hogy a tank alján lévő koszt is fel szivja és a renszerben ezért akadozik le áll a motor.
2013. júl. 11. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
igan ha van benne kb 10-15 liter akkor simán megyen! akkor ezek szerint a tankot ki kéne tisztitani? ja és állt az autó kb 7 hónapot de a 7 hónap előtt mikor használtam egyáltalán nem csinált ilyet csak akor állt le mikor teljesen kifogyott a benzin (de ez logikus)
2013. júl. 12. 07:28
 3/5 anonim válasza:
Mint irtam én is majdnem teljesen ki hajtotam a benzint nekem szerecsém volt,de nem tesz jót neki ha nagyon kevés van benne inkább tankolj rá mindig legyen benne 7-8 liter.Valószinü jót tenne egy tank tisztitás és át nézni az egész rendszer,azt nem irtad meg hogy inyektoros vagy sima karbis.Még arra is lehet gyanakodni hogy hiába cseréltél szivattyút stb,ha mindig nagyon kevés a benzined fel kapja a szemetet.Nem akarom ismételni magam,de ne használd úgy hogy kevés a benzin.Még valamit!Nemrég tudtam meg hogy a benzinben van egy úgynevezet frissen tartó adalék,ami azt jelenti ha hiszed ha nem hogy egy év után ha nem használjunk "meg romlik":D Nem akarok el kanyarodni a témától nézesd meg a tankodat,hajrá!
2013. júl. 12. 09:23
 4/5 A kérdező kommentje:
okés köszi amúgy inyektoros!
2013. júl. 12. 09:47
 5/5 anonim válasza:
Nincs mit, nagyon szivesen!
2013. júl. 12. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!