Mennyire nézik meg alaposan a MÁV jegypénztárnál a diákom, ha utólagosan mutatom fel? Oda kell adnom nekik? Ötletek, hogy hol nézik legkevésbé?
Megbüntettek a MÁV-on 07.04.-én,mert nem mutattam be a diákomat,amit azért tettem, mert ebben a félévben passzív jogviszonyom van, tehát nincs rá érvényes matricám.
A büntetés szerint ha 15 napon belül bemutatok egy érvényes matricával ellátott diákigazolványt, csak 1100 forint a büntetésem, ha ennek nem teszek eleget, plusz 8000 forint a büntetés.
Szeretnék venni egy diákmatricát, de az nem az én egyetememre szólna. (sajnos nem tudok ésszerűbb megoldást)
Mennyire nézik meg alaposan a jegypénztárnál a diákom? Oda kell adnom nekik? Ötletek, hogy hol nézik legkevésbé?
Tapasztalatok?
Előre is köszönöm!
Ha nincs érvényes diákod, minek vettél diákjegyet?
Megnézik mindenhol. Csak ezért mész el, hogy megnézzék, szóval megnézik mindenhol.
kedves 83%, lehetséges, hogy Te dúskálsz a pénzben, de sajnos nekem nincs lehetőségem arra, hogy megengedhessem magamnak a teljes árú jegyet, avagy bérletet. Önellátó vagyok,a fizetésemből sajnos a lakhatás mellett nem futja erre.
hát akkor szerintem jobb híján megnézem a diákmatricát, megnézem a kódszám mennyire hasonlít,ha az első 2 tag nem egyezik, nem veszek és szimplán kifizetem a büntit...
elég ijesztően hangzik a rendőrösdi, szóval inkább kihagynám az életemből :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!