Miért tiltanak ki erröl az oldalról? A kérdéseimmel van a baj? Vagy a válaszokkal/kommentekkel amiket irok?
Igen, szólásszabadság, de azért vannak szabályok ezen az oldalon, amik érvényesek mindenkire!
Ne csodálkozz, ha nem tartod be, és ezzel nem bántani akarlak, csak nem értelek, ha látod a szabályokat és utána csodálkozol...
én ezért vigyázok hogy mit írok
egyébként nekem egyszer töröltek ki kérdést
de nem tiltottak ki
"Volt már olyan hogy Istentisztelet közben kieresztetted a bélgázodat?"
Sajnos ez a múlt öröksége, tudod egyáltalán nincs szólásszabadság, engem aszsem innen 3x is kitiltottak mert mertem megírni a véleményem, aztán eg ymásik fórum-szerű oldalról meg már nem is tudom hányszor, vissza s emegyek, mert tulképpen azonnal blokkolják az írásaimat ...
Sajnos tudod mi még nagyon gyreekcipőben járunk itt a szólásszabadság meg "nyitott agy" terén, úgyhogy ez van .....
"Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük."
Feltehetőleg az oldal szerkesztői nem szeretnének a névtelen használók megtűrt és sértő hozzászólásai miatt meghurcoltattatni. Szerintem érthető. Senki nem szeret esetleg mások miatt szívni.
A
"Volt már olyan hogy Istentisztelet közben kieresztetted a bélgázodat?"
ban mi a sértő ?
humor témakör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!