Ugye nem nagy baj?
Figyelt kérdés
Próbáltam süthető gyurmát csinálni, 110 fokon kellett 30 percig sütni és a sütőn nincsenek fokok csak fokozatok. Közepesen csináltam, de húsz perc alatt már borzasztó szag volt és az egész fekete volt. Valaki azt írta a blogján, hogy: nem szabad túlsütni a gyurmát, mert akkor mérgező gázok keletkeznek a sütőben, amik károsak az emberi egészségre! Mindig jól szellőző helyiségben süssük a gyurmát, megfelelő hőmérsékleten és csak a szükséges ideig, ami általában rá is van írva a csomagolásra (vastagságtól, mérettől függően). Mindent követtem, de elmondtam mi történt.2013. júl. 9. 15:26
1/1 anonim válasza:
A mi sütőnkön sincsen fokozat,és én 5 percig szoktam sütni,és már kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!